Nobilis: Arbitrium

Released
2019

Iedereen maakt weleens een keuze over anderen. Een sollicitant, een wens van iemand of iets geheel anders zoals iemand een rol geven in een theaterstuk. Hoe klein de keus ook lijkt te zijn, er is altijd een gevolg. Jouw keuze beïnvloed het leven van de ander en visa versa. Jouw keuze kan ervoor zorgen dat jij jouw taak uitvoert, maar tegelijk het leven van de ander in elkaar doen storten. Heeft jouw keuze voor gevolg dat de ander geen geld krijgt? Geen plek om te leven? Geen droombaan? Soms ligt de macht in een simpele keuze: ja of nee. Waarop baseer je die keuze? Wat zijn de gevolgen voor jou, wat zijn de gevolgen voor de ander? Denk er goed over na, maak jouw keuze en zie de gevolgen.

Arbitrium, een stad in ontwikkeling. Een stad die zich laat identificeren door middel van keuzes. Keuzes, over anderen. De inwoners van de stad Arbitrium bepalen letterlijk elkaars leven. Bij elke belangrijke beslissing in jouw leven bepaalt een ander welke keuze er gemaakt wordt. Met wie ga jij trouwen? Krijg je een baan? Wordt je misschien drugscrimineel? De ander bepaalt. Arbitrium, een spel over keuzes.

Pak een kaart. Bepaal over anderen. Laat anderen over jou bepalen. Leef je leven in Arbitrium. Aan het eind van het spel kun jij jouw levensverhaal vertellen. Vertellen hoe het is om in Arbitrium te leven. Vertellen hoe het is om jouw leven door anderen te laten bepalen. Vertellen hoe het is om te bepalen over de levens van anderen. Welkom in Arbitrium, een stad van keuzes.

Prijs per stuk: €44,99
(Prijs is incl. btw en verzendkosten)

Bestelformulier