Verbeter jouw Escaperoom!

Released
2018

Wilt u meer bezoekers trekken? Wilt u uw bezoekers een nóg immersievere ervaring geven? Ga dan het gesprek aan met TH Entertainment!

TH Entertainment is specialist in Gamedesign, Performance Design en Storytelling, en weet als geen ander uw Escaperoom naar een hoger plan te tillen. Uw Escaperoom krijgt een kwalitatieve upgrade, waardoor uw bezoekers meer en meer het gevoel zullen krijgen dat zij in een andere wereld stappen. Gamedesign, Performance Design en Storytelling wordt zo op elkaar afgesteld dat er een consequente, duurzame en immersieve verhaalwereld ontstaat die spelers lang bij zal blijven. Spelers zullen nog lang na blijven praten over uw Escaperoom, over hoe uniek uw Escaperoom is en waarom iedere Escaperoom-liefhebber uw Escaperoom een keer gedaan móet hebben!

Dit klinkt natuurlijk fantastisch, maar hoe doet TH Entertainment dit dan?

– Allereerst gaan wij het gesprek met u aan. Wat zijn uw wensen, waar bent u naar op zoek, wat wilt u precies verbeteren? Waar gaat uw Escaperoom over, wat zijn de knelpunten? Wat wilt u precies bereiken met uw Escaperoom?

– Vervolgens stellen wij een offerte op. In deze offerte wordt genoemd wat wij precies gaan doen ter verbetering van uw Escaperoom, dit bespreken wij dan ook met u. Wanneer u akkoord gaat, gaan wij voor u aan de slag!

– Wanneer wij voor u aan de slag gaan, bespreken wij met u een tijdspad. Wat wordt wanneer aangeleverd, wat zijn de deadlines, wat zijn de te behalen doelen? Op elk van deze deadlines hebt u de mogelijkheid om terugkoppeling te geven.

– Op deze manier gaan wij samen met u uw Escaperoom verbeteren, en hebt u daarop tevens alle controle! U hebt ook de mogelijkheid om tussendoor de samenwerking met TH Entertainment te beëindigen, u betaalt dan enkel de tot dat moment gemaakte kosten, zo beperken wij voor u het risico.

Klinkt dit u als muziek in de oren? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan om te kijken wat TH Entertainment voor ú kan betekenen!